• No Suggestions Result

DHURATE PER VETEN APO PER MIQTE?

Në Intesa Sanpaolo Bank Albania shpërbleheni të gjithë!

Refero Miqtë

Për miqtë e referuar do të shpërbleheni me 1.000 LEK secili

Fushatë Promocionale

Përfito nga fushata me një afat të limituar

Të referuarit pajisen me

Llogari rrjedhëse, Kartë debiti Visa Inspire dhe Digital Banking

Dhuratë për veten apo për miqtë?

Në Intesa Sanpaolo Bank Albania është e mundur të shpërbleheni të gjithë!

Me kënaqësi të prezantojmë fushatën më të re promocionale, nëpërmjet së cilës klientë të Bankës dhe miq, familjarë apo kolegë tuaj do të përfitojnë më shumë. Refero miqtë për t'u pajisur me:

  • Llogari Rrjedhëse
  • Kartën e debitit, Visa Inspire
  • Digital Banking

Dhe do të shpërbleheni me 1.000 LEK/10 EUR secili. 

Përhap fjalën


Sill miqtë, familjarët apo kolegët e tu për tu bërë klient i Bankës. 

Kështu do të përfitoni të gjithë ndërsa shpërbleheni me 1.000 LEK/10 EUR secili. Dhurojini vetes dhe të tjerëve një eksperiencë të veçantë bankare. 

Si funksionon?
Hapi i Parë
Ti do të pajisesh me një Kod Unik Referimi përmes email/Digical.
Hapi i Dytë
Ndaj Kodin Unik të Referimit me miqtë dhe kolegët, të cilët do ia paraqesin atë Menaxherit të Marrëdhënieve me Klientin.
Hapi i Tretë
Klienti i referuar do të pajiset me llogari rrjedhëse, kartë debiti Visa Inspire dhe Digital Banking.
Hapi i katërt
Pasi klienti i referuar të pajiset me produktet e ofertës, si ti dhe klienti i referuar do të pajiseni me 1.000 LEK/10 EUR në llogari.
Visa Inspire
Karakteristikat e Visa Inspire
  • Tërheqje Cash në ATM të Intesa Sanpaolo Bank Albania ZERO Komision
  • Tërheqje Cash në ATM jo të Intesa Sanpaolo Bank Albania 200 LEK
  • Tërheqje Cash në ATM të grupit Intesa Sanpaolo jashtë Shqipërisë ZERO Komision
  • Komisioni mujor 150 LEK
Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0