• No Suggestions Result

Struktura Organizative

Këshilli Drejtues

  • Z. Božo Prka - Kryetar i Këshillit Drejtues 
  • Z. Paolo Genovese - Zv. Kryetar i Këshillit Drejtues
  • Z. Gabriele Gherardi  - Anëtar
  • Z. Alessandro D'Oria - Anëtar - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv, Intesa Sanpaolo Bank Albania
  • Z. Mauro Rossi - Anëtar
  • Znj. Amina Carnabuci -  Anëtare
  • Z. Konrad Kozik -  Anëtar

Komiteti i Kontrollit

Z. Paolo Genovese – Kryetar i Komitetit të Kontrollit 

Z. Božo Prka – Anëtar

Z. Zoltan Mogyorosi - Anëtar

Drejtuesit Ekzekutiv

Z. Alessandro D'Oria - DPE - Drejtor i Përgjithshëm Ekzekutiv

Znj. Klodiana Piqani - Drejtuese e Divizionit të Shërbimeve Bankare për Individë dhe Biznese të Vogla

Z. Ervin Xhomo - Drejtues i Divizionit të Korporatave & SME

Znj. Jola Dima - Drejtuese e Divizionit të Administrimit të Riskut

Znj. Albina Mançka - Drejtuese e Divizionit të Operacioneve 

Znj. Alketa Lamçe - Drejtuese e Divizionit të Teknologjisë së Informacionit

Z. Julian Çela - Drejtor i Divizionit të Kontrollit Financiar

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 68 7573 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0