• No Suggestions Result

NDIHMA PËR TËRMETIN!

Një angazhim konkret dhe i prekshëm në mbështetje të popullsisë së goditur nga tërmeti.

Si asnjëherë tjetër

Një Bankë gjithmonë e lidhur me ty, e pajisur me mjete dhe aplikacione që të lejon të menaxhosh llogarinë bankare në një mënyrë shumë të thjeshtë, duke ndërtuar të ardhmen tënde!

Gjithmonë pranë teje!

Të gjitha financat në duart e tua: përdor DIGITAL BANKING APP për të menaxhuar sa më mirë llogarinë bankare!

0800 6000

Veprime të lehta bankare

Çdo gjë në një vend

ZBULO ME SHUME

Ofertë për Kredi Hipotekore

Përfito sot nga Oferta për Kredi Hipotekore!
Me interesa që nisin nga 2.6% fikse deri në 15 vjet!

Depozita me afat

Bëj zgjedhjen që të përshtatet me depozita me afate nga 3 muaj deri në 7 vjet.
Zbulo më shumë

Kartat Tona

Shiko katalogun dhe zgjidh kartën tënde!

ZBULO ME SHUME

Përfito me Kartat e debitit Visa

Paguaj pa asnjë komision duke përdorur kartat e debitit Visa të Intesa Sanpaolo Bank Albania dhe përfito 500 Lek në llogari për çdo 5 blerje të kryera në çdo Pikë Shitje (POS) në Shqipëri.

Konvertuesi i Monedhave

Vendos shumën dhe zgjidh monedhën për të parë kursin e këmbimit

Përditësuar për herë të fundit në:

... = ...

Kushtet e Punës & Normat e Interesit për Individë

Informacione të rëndësishme

*Interesi i Depozites aplikohet me baza vjetore; numri i ditëve/365
Të gjitha depozitat e qytetarëve në Bankën tonë janë të siguruara sipas ligjit “Për Sigurimin e Depozitave” më datë dt. 22.05.2014, Ligji Nr. 53/2014. Depozita në Bankë sigurohet deri në shumën 2.500.000 (dy milionë e pesëqind mijë) lekë nga Agjencia e Sigurimit të Depozitave www.asd.gov.al
Ky është një publikim reklamues. Për kushtet e plota të punës vizitoni cilëndo prej degëve tona, klikoni website të Bankës ose telefononi shërbimin Call Center.

Të duhet ndihmë?

Kontakto shërbimin e klientit

Zgjidh asistencën e duhur

+355 4 22 76 000

Shtyp 1 për Shqip; 2 për Anglisht; 3 për Italisht
Për t'u lidhur me Shërbimin e Klientit
1
Për të raportuar një Kartë të Humbur ose të Vjedhur
2
Për Shërbimet e Thesarit
3
Për t'u rikthyer në Menunë Kryesore
0
Njoftim i rëndësishëm

 

I nderuar Klient,

 

Intesa Sanpaolo Bank Albania njofton praprakisht të gjithë klientët individë apo përfaqësues ligjorë të subjekteve juridike (nënshtetas shqiptarë) në bazë të LIGJIT Nr. 11/2019 PER NJE SHTESE NE LIGJIN NR.8952, DATE 10.10.2002, “PER LETERNJOFTIMIN ELEKTRONIK TE SHTETESAVE SHQIPTARE”, TE NDRYSHUAR, afati i vlefshmërisë së letërnjoftimeve elektronike të shtetasve shqiptarë, të lëshuar nga data 09.02.2009 deri në datën 31.12.2009 dhe që përfundon brenda vitit 2019, zgjatet deri në datën 31.12.2019.

 

Ju faleminderit!

Faqja Zyrtare e Intesa Sanpaolo Bank Albania përdor Cookies për të të siguruar eksperiencën më të mirë të kërkimit. Duke klikuar mbi "Prano të gjitha Cookies", ti pranon për ruajtjen e Cookies në pajisjen tënde për të rritur cilësinë e lundrimit në faqen e internetit, analizimin e përdorimit të faqes dhe na ndihmon në përpjekjet tona të reklamimit. (COOKIE POLICY).